Maatregelen Corona
Uiteraard volgt Femtech de richtlijnen van het RIVM.
Daarnaast volgt Femtech ook de strenge richtlijnen van de Sector Kunst- en Cultuureducatie- en participatie.

Dit betekent dat iedereen sowieso 1,5 meter afstand houdt.

Daarnaast geldt een mondkapjesplicht die er uit bestaat dat
- de cursisten zowel bij binnenkomst een mondkapje dragen als bij het rondlopen in de lesruimte en de gangen.
- de docent het mondkapje gedurende de hele les draagt, omdat zij spreekt in de richting van de cursisten.
- als de docent dichterbij moet komen om te helpen of om iets te laten zien, dan worden de cursisten verzocht hun mondkapje op te doen.

Verder verzoeken we je bij binnenkomst je handen te ontsmetten met de aanwezige middelen of om je handen nog even te wassen in het toilet.
In het toilet is ook een fles alcohol aanwezig zodat je naar eigen behoefte deurkrukken ed van het toilet kunt ontsmetten.
Op de locatie in Amsterdam gebruiken we op het toilet een zeepdispenser met een sensor zodat je deze niet hoeft aan te raken, gebruiken we papieren handdoekjes en is ook daar een fles alcohol aanwezig om deurkrukken ed te ontsmetten naar eigen behoefte.

De maatregelen in de lesruimte houden in dat
-iedereen aan een eigen werktafel zit waarvan zowel de tafel als de stoel gedesinfecteerd zijn
-de werktafels achter elkaar staan opgesteld
-er in het lokaal natuurlijke ventilatie plaatsvindt. Dit betekent dat het erg fris kan zijn want er staat gewoon een raam open. Houdt hier alsjeblieft rekening mee door warme kleren aan te trekken.
-de gereedschappen en machines zijn gedesinfecteerd. Van de cursist verwachten we dat zij deze aan het einde van de les wederom desinfecteert waarbij Femtech er voor zorgt dat desinfecterende middelen ruimschoots aanwezig zijn.
-de machines en gereedschappen van Femtech alleen na het ontsmetten van de handen kunnen worden gehanteerd. Femtech zorgt hierbij voor de nodige ontsmettingsmiddelen
-Daarnaast zal alleen de docent de koffie- en thee inschenken zodat er maar 1 persoon deze kannen hanteert. De cursist zet zelf een kartonnen bekertje neer, zodat alleen zij deze beker aanraakt.

Klachten
We verwachten dat een deelnemer die klachten heeft als hoesten, verkoudheid of koorts thuisblijft. Mocht je daardoor een les missen dan kun je deze altijd inhalen.
Femtech zal iemand die klachten vertoont verzoeken om de cursus te verlaten.
Wil je meer informatie over onze maatregelen of de doorgang van de lessen, mail dan even naar Femtech.