NIEUWS

Damesgereedschap!

Een tijd geleden gelanceerd: het damesgereedschap!

Het damesgereedschap zou beter in de -vrouwen-hand liggen door een andere vormgeving en een kleinere afmeting.

Damesgereedschap is inderdaad kleiner en ziet er handzaam uit wat betreft het formaat. Dat gaat dus goed. Het gereedschap heeft ook een vrouwelijke uitstraling.

Alles wat het klussen voor ons dames makkelijker en aantrekkelijker kan maken, is meegenomen. Het maakt ons zelfs erg blij.
De enige vraag is nu of dit damesgereedschap echt iets toevoegt aan het al bestaande gereedschap.

De ARBO wetgeving is namelijk al een tijd geleden aangepast waardoor gereedschappen en materialen in bouw steeds lichter worden. En daar profiteert de doe-het-zelfmarkt ook van. Dit betekent dat je bij de gangbare doe-het-zelfzaken kwaliteitsgereedschappen kunt kopen die al geschikt zijn voor kleinere handen.

We hebben het damesgereedschap ooit tussen het 'gewone' gereedschap gelegd. De cursisten sloegen het over omdat ze dachten dat het 'tuingereedschap' was of zelf 'speelgoed', wat vooral gold voor de gereedschappen met de bloemetjes... Het is vaak een kwestie van uitproberen. In de cursussen geven we veel tips over welk gereedschap je voor welke klus nodig hebt, en natuurlijk hoe vaak je denkt te gaan klussen!

We willen graag dat vrouwen weten dat zij geen speciaal damesgereedschap nodig hebben om zelf een klus te kunnen doen.
Dan wordt klussen zelfs nog onbereikbaarder voor vrouwen. En dat zou jammer zijn.

Agenda 2009
Nog geen items.


Nieuws
Damesgereedschap!Lees verder>>

De Chickadee!Lees verder>>